Teorie muzicala

Noi credem că nu există oameni care să nu poată stabili o relație cu muzica, indiferent de stilul preferat sau de nivelul la care doresc să ajungă practicând-o. Prin acceptarea unor termeni noi și printr-o atitudine deschisă față de un nou limbaj, oricine poate sa ajungă să se exprime prin muzică atât pentru sine, cât și celor din jur.

Teoria muzicală reprezintă baza fiecărui artist. Ea este necesară pentru a înțelege mai bine muzica, pentru a putea interpreta și compune la nivel profesionist, pentru dezvoltarea spiritului critic și a gustului muzical, elevii cu o bună pregătire teoretică având posibilitatea de a deveni în viitor autodidacți. În cadrul cursului, elevii vor învăța să cunoască treptat tainele notelor muzicale, prin noțiuni de ritm, de scris-citit muzical, exerciții de auz, solfegiu și dictat, acestea realizându-se prin metode interactive și moderne.
Structura cursurilor – începători și avansați, se stabilește în urma unei testări scrise. Mediul de lucru este unul interactiv, facilitând o bună memorare a informațiilor.