Despre noi

Sound Music Art

Sound Music Art este prima școală de muzică din Pitești, care propune o pregătire artistică completă. Cursurile au ca obiectiv eficientizarea procesului de învățare, dezvoltarea creativității elevilor, dezvoltarea personalității prin cursuri de muzică, coregrafie, dicție și prezență scenică. Învățarea se realizează în funcție de nevoile și posibilitățile elevului, prin metode plăcute, cu soluții concrete și rezultat direct.
Obiectul parteneriatului dintre Sound Music Art (Pitești) și Atelierul de Voce (București) îl constituie predarea tehnicii CVT sau Tehnica Vocală Completă. Toate drepturile de autor asupra tehnicii în România le deține Atelierul de Voce (link), Sound Music Art fiind singurul reprezentant legal, prin contract, cu drept de a preda tehnica în Pitești, cu profesori specializați în predarea CVT.
La finalul fiecărui modul, cursanții vor primi o diplomă semnată de Loredana Groza, Lucia Ciobotaru și profesorul CVT de la Sound Music Art care a pregătit elevul/clientul respectiv.

Incepeti un curs chiar astazi.

Contactati-ne pentru a programa prima lecție

Abonati-va la newsletter pentru noutati

(Nu împărtășim datele dvs. cu nimeni și le folosim doar în scopul prevăzut)

Termeni si conditii
Politica de confidentialitate